حمایت از پایان نامه های دانشجویی جهت انجام برنامه های پژوهشی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور

۲۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۹ کد : ۳۹۹۴۴ اخبار و اطلاعیه ها

سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نظر دارد جهت حل مسائل و رفع نیازمندی های پژوهشی سازمان، تعدادی از برنامه های پژوهشی خود را از طریق برون سپاری و عقد قرارداد پژوهشی در قالب پیمانکاری و حمایت از پایان نامه های دانشجویی مقطع کارشناسی ارشد و دکتری انجام دهد. همچنین، تعدادی از برنامه پژوهشی حوزه املاک و کاداستر از طریق برون سپاری و عقد قرارداد پژوهشی انجام می شود که در قالب فرم پیوست حداکثر تا 1402/12/10 می بایست ارسال شود. لذا علاقمندان می توانند از لیست فایل پیوست موضوع مورد علاقه خود را انتخاب و با این سازمان مکاتبه نمایند.

لیست نیازمندی های پژوهشی

لیست نیازمندی های حوزه املاک