چهارمین جشنواره ملی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی کاربردی کارفرما محور امیرکبیر

۰۱ آبان ۱۴۰۳ | ۱۱:۵۰ کد : ۴۴۰۳۷ اخبار و اطلاعیه ها

«جشنواره ملی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی کاربردی کارفرمامحور امیرکبیر» که با همکاری جهاد دانشگاهی استان البرز، اتاق بازرگانی، بنیاد ملی نخبگان و دانشگاه‌ها و سازمان‌ها، اکنون در آستانه برگزاری چهارمین رویداد خود در گستره ملی است، تلاش می‌کند با رویکرد "اقدام عملی برای تعامل و ارتباط دانشگاه باجامعه و صنعت"، به قدر توان و امکان، بر خواست و نیاز دیرین «ارتباط صنعت و دانشگاه» جامعه عمل بپوشاند و راهبرد کاربردی کردن و کارفرمایی کردن پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی را با اولویت نیازمحور بودن در جهت بهبود محیط کسب‌وکار در دستور کار قرار دهد.

زمان و مکان برگزاری جشنواره:

دی‌ماه 1403، استان البرز، کرج

مهلت ارسال آثار:

از 20مهر‌ماه لغایت 25 آذرماه 1403

پایگاه اطلاع‌رسانی و ثبت‌نام الکترونیکی:

www.amirkabirfestival.ir

برای کسب اصلاعات بیشتر  به پیوست مراجعه نمایید.

جشنواره ملی امیرکبیر