سومین جشنواره ملی کارآفرین دانشگاهی و جایزه استارپوزال ۱۴۰۳

۲۳ مهر ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۹ کد : ۴۳۸۶۱ اخبار و اطلاعیه ها

سومین جشنواره ملی کارآفرین دانشگاهی استارپوزال 1403 با رویکرد حمایت از پایان‌نامههای دانشگاهی بات قابلیت تجاری شدن و هدایت آنها به سمت شکل‌گیری کسب و کارهای دانش‌بنیان و با هدف تشویق و حمایت از ایده‌های خلاق و نوآورانه با پشتیبانی معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، و توسط پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود.

استارپوزال 1403 بستری مناسب برای شناسایی پروپوزال‌های دارای ماهیت فناورانه و قابلیت تجاری سازی است و شرکت‌کنندگان در یک جشنواره به ارائه و تکمیل محصول/خدمت خود با رویکرد ورود به بازار هدایت می‌شوندو در پایان برای کسب و کارهای نوپا و استارت‌آپ‌های برتر، اولویت استقرار در پارک علم و فناوری به همراه بیش از 400میلیون تومان جایزه و گرنت حمایتی مستقیم در نظر گرفته می‌شود. همه‌ی دانشجویان و پژوهشگرانی که پروپوزال آنها در سال‌های 1401،1402 و 1403 تصویب شده است می توانند با ارسال آن در جشنواره یاد شده شرکت فرمایند.

این رویداد با انتشار اولین فراخوان از 12 مهر 1403 آغاز شده است. مهلت ارسال پروپوزال‌ها تا 30مهر 1403 است و مراسم پایانی در تاریخ 28 آذر ماه 1403 برگزار خواهد شد. با حضور در این جشنواره، افزون بر ارزیابی ایده‌ها، زمینه برای برندسازی علمی و ایجاد ارتباط پایدار و سازنده با بخش‌های صنعتی و تحاری فراهم خواهد شد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر، دبیر خانه جشنواره به شماره 09107648536 و 02191082100 داخلی‌های 4083 یا 3053 آمادگی پاسخویی است. توضیحات لازم در وب‌سایت استارپوزال به نشانی https://starposal.atahub.ir ارائه شده است.