اولین رویداد ملّی مسئله محور «نوآوری های انرژی با رویکرد ارتقا تاب آوری-انرژینو»

۱۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۷ کد : ۴۳۲۶۵ رویدادها و فراخوان های پژوهشی

پژوهشکده هوا خورشید با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد در نظر دارد تا اولین رویداد ملّی مسئله محور «نوآوریهای انرژی با رویکرد ارتقا تاب‌آوری-انرژینو (innosari.ir) »را با هدف شناسایی و پاسخگویی به نیازهای فناورانه حوزه انرژی صنایع، شرکت‌ها و سازمان‌های مربوطه در مهر ماه سال جاری در محل دانشگاه فردوسی مشهد برگزار نماید. با توجه به تمدید زمان رویداد، از متقاضیان محترم تقاضا میشود تا هر چه سریعتر طرح‌ها خود را براساس مسائل ارائه شده در تارنما رویداد ارسال نموده و از طریق پست الکترونیک دبیرخانه رویداد (innosari.ir@gmail.com)جهت پیگیری و زمان بندی‌های رویداد در ارتباط باشند.