همکاری شرکت توربو کمپرسور نفت با دانشجویان نخبه

۱۰ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۴ کد : ۴۳۲۴۰ اخبار و اطلاعیه ها

گروه OTC معتبرترین مجموعه در کشور برای برای طراحی، ساخت و خدمات پس از فروش توربین‌های گازی و همچنین طراحی و ساخت کمپرسورهای گاز به حساب می آید. این مجموعه به عنوان طراح، سازنده و ارائه دهنده خدمات پس از فروش برای توربین‌های گازی و کمپرسورها، دارای قابلیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری عظیمی می‌باشد. باتوجه به اینکه یکی از مهم‌ترین ارکان حکمرانی و پیشرفت کشور نخبگان هستند، گروه شرکت‌های OTC به منظور نایل شدن به اهداف کلانی چون هم‌افزایی بین نهادهای علمی و صنعتی برای گام برداشتن در جهت منافع ملی، برنامه‌ریزی جانشین پروری و همچنین شناسایی و آماده سازی نخبگان با پتانسیل بالا برای نقش‌های رهبری در آینده و تقویت تعاملات دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی با بدنه اجرایی صنعتی و خدماتی کشور، در نظر دارد از دانشجویان نخبه در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد آن دانشگاه در رشته‌های مهندسی مواد و متالورژی، مکانیک، عمران و برق برای همکاری دعوت به عمل آورد.

اطلاعات بیشتر
تلفن 9ـ88601650