بوت کمپ اشتغال مکانیک

۰۳ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۱ کد : ۴۳۱۵۹ اخبار و اطلاعیه ها

همانگونه که مستحضرید یکی از چالش‌های شرکت دانش بنیان و فناور کمبود نیروی انسانی دانشی و با مهارت بالا می‌باشد کهه برای رفع این چالش، دوره‌های توانمندسازی مختلفی برگزار می‌گردد. یکی از رسالت‌های پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگ‌ترین پارک فناوری کشور با حضور بیش از 450 شرکت دانش‌بنیان و فناور، استفاده از خروجی‌های دانشگاه‌ها در این شرکت می‌باشد. در همین راستا پارک فناوری پردیس با حمایت معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری اقدام به برگزاری بوت کمپ تخصصی اشتغال مکانیک با هدف افزایش مهارت فنی-تخصصی (ومهارت‌های نرم) دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه در جهت تسهیل اشتغال ایشان نموده است.

جهت اطلاعات بیشتر به فایل  پیوست مراجعه نمایید.

شرکت‌های دانش‌بنیان