فراخوان طراحی و توسعه فرآیندهای رباتیک و اتوماسیون دستگاهی مرتبط با حوزه ژن درمان (دستگاه وکیت)

۲۸ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۰ کد : ۴۳۰۶۶ اخبار و اطلاعیه ها

پیرو برنامه همکاری مشترک صندوق نوآوری و شکوفایی، ستاد توسعه زیست فناوری، بنیاد ملی علم و ستاد فناوری‌های پزشکی بازساختی و سلول‌های بنیادی، با هدف شناسایی و حمایت از اعضای هیات علمی، پژوهشگران و شرکت های دانش بنیان در راستای حمایت از توسعه علمی و فناوری در موضوع طراحی و توسعه فرآیندهای رباتیک و اتوماسیون دستگاهی در حوزه ژن درمانی؛ فراخوان مشترکی تحت عنوان "طراحی و توسعه فرآیندهای رباتیک و اتوماسیون دستگاهی مرتبط با حوزه ژن درمان(دستگاه وکیت)" تدوین گردیده است.

شرکت‌های دانش‌بنیان، محققان و پژوهشگران می‌تواننداز طریـق وبگـاه KHEDMAT.ISTL.ir در این فراخوان شرکت نمایند. در این خصوص سرکار خانم پیش‌بین و خانم عابدی، کارشناسان صندوق نوآوری و شکوفایی با شماره تماس 02142170305 و 02142170318جهـت پاسـخ به سوالات معرفی می‌شـوند.
جهت اطلاعات بیشتر به فایل  پیوست مراجعه نمایید.

پروپوزال پروژه