شتاب‌دهنده دانش بنیان توسعه فناوری‌های نوین ایرانیان (لیداکس) در دانشکدگان علوم

۱۶ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۶ کد : ۴۲۴۸۱ اخبار و اطلاعیه ها

به استحضار می‌رساند، در راستای تشویق و ارتقا فرهنگ نوآوری، گسترش فعالیت‌های مرتبط با تجاری سازی علم و همچنین توسعه ارتباط با صنعت و جامعه، شتاب‌دهنده دانش بنیان توسعه فناوری‌های نوین ایرانیان (لیداکس) طی قراردادی بلندمدت در طبقه همکف دانشکدگان علوم مستقر گردیده و کارشناسان این شتاب‌دهنده همه روزه در ساعات اداری حضور داشته و پاسخگوی مراجعین محترم می‌باشند.

این شرکت در سال ۱۳۹۸ توسط هلدینگ دانش بنیان گسترش علوم زیستی (لیدکو) ایجاد شده است. این هلدینگ با بیست سال سابقه تجاری سازی و سرمایه گذاری بر روی شرکت‌هایی مانند فناوری‌های بن یاخته های رویان، همانند ساز بافت کیش، شرکت دانش بنیان کشت بافت خاوران، صنایع زیست فناوری کارا و غیره، سرمایه گذاری و تجاری سازی داشته است.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید به سایت این شتاب‌دهنده به آدرس www.lidacc.ir  مراجعه فرمائید.