فراخوان دومین دوره معرفی برگزیدگان فناوری دانشگاه تهران

۳۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۵ کد : ۴۲۱۸۴ رویدادها و فراخوان های پژوهشی

به استحضار می رساند اداره کل سیاستگذاری فناوری و نوآوری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، با توجه به استقبال فناوران در سال گذشته، در نظر دارد به منظور ارج نهادن به توسعه فناوری و تشویق فعالان این حوزه، دومین جشنواره برگزیدگان فناوری دانشگاه را همراه با انتخاب و معرفی فناوران برگزیده در هشت محور زیر برگزار نماید:

- اختراع فناور - پارسا فناور - استاد فناور - دانشجوی فناور - هسته فناور - شرکت فناور - تجاری سازی فناوری - شرکت دانش بنیان اعضای هیات علمی

بر همین اساس متقاضیان اعم از اعضای محترم هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان محترم دانشگاه، می‌توانند متناسب با نوع فعالیت فناورانه خود، فرم درخواست شرکت در فراخوان را مطابق با لینک زیر تکمیل و مستندات خود را بارگذاری نمایند. (پیوست نمودن مستندات الزامی است.)

مهلت ارسال درخواست ها تا تاریخ ۳۰ مهر ۱۴۰۳ می باشد.

شایان ذکر است برگزیدگان این جشنواره در مراسم هفته پژوهش و فناوری با حضور مسئولان دانشگاه، مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

برای مشاهده محور‌ها و شاخص‌های انتخاب فناوران برگزیده و فرم‌های ثبت نام به آدرس یا تصویر زیر مراجعه نمائید.