آشنایی با طرح حمایت از پایان نامه / رساله پارسا در دانشکدگان فنی

۰۸ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۵۲ کد : ۴۱۸۲۰ اخبار و اطلاعیه ها

در راستای آشنایی اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران با طرح حمایت از پایان نامه‌ها / رساله‌های دانشگاه تهران (طرح پارسا)، در تاریخ هفتم خرداد ۱۴۰۳ ، ساعت 13 تا 14:30 برای دومین بار، جلسه آشنایی با این آئین نامه با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشکدگان فنی و معاونین پژوهشی دانشکده‌های فنی، مدیرکل و کارکنان اداره کل سیاستگذاری فناوری و نوآوری در تالار شورا این دانشکدگان برگزار شد. در این جلسه مدیرکل سیاستگذاری فناوری و نوآوری، دکتر چیت ساز درجهت رفع ابهامات احتمالی در مورد این آئین نامه به سوالات اساتید پاسخ داد و اشاره کرد طرح جامع تحقیقات اساتید و مشخص شدن شاخه‌های فعالیت آنها شرط اولیه بهره مندی از طرح حمایتی پارسا می‌باشد. اداره کل سیاستگذاری فناوری و نوآوری که ذیل معاونت پژوهشی دانشگاه فعالیت می‌کند همچنین به منظور حمایت بیشتر از دانشجویان، توافق نامه‌هایی با شرکت پتروشیمی آریاساسول و مجتمع فولاد مبارکه منعقد کرده تا امکان حمایت مالی از هسته‌های فناور فراهم گردد. پس از ارائه آئین نامه حمایتی پارسا توسط کارشناس اداره فرهنگ سازی فناوری و نوآوری، به سوالات و ابهامات مرتبط با این آئین نامه پاسخ داده شد.