آشنایی با طرح حمایت از پایان نامه ها / رساله های پارسا در دانشکده ادبیات

۰۸ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۱۰ کد : ۴۱۸۱۹ اخبار و اطلاعیه ها

در راستای آشنایی اعضا هیأت علمی دانشگاه تهران با طرح حمایت از پایان نامه‌ها / رساله‌های دانشگاه تهران (طرح پارسا)، در تاریخ هفتم خرداد ۱۴۰۳ جلسه آشنایی با این آئین نامه با حضور رئیس و معاون پژوهش و فناوری و مدیران گروه‌های آموزشی دانشکده ادبیات، معاون و کارشناس از اداره کل سیاستگذاری فناوری و نوآوری دانشگاه تهران در تالار دکتر سید جعفر شهیدی (تالار شورا) برگزار شد. در این جلسه پس از ارائه آئین نامه حمایتی پارسا توسط کارشناس اداره فرهنگ سازی فناوری و نوآوری، به سوالات و ابهامات مرتبط با این آئین نامه پاسخ داده شد. معاون اداره کل فناوری نیز در مورد طرح جامع تحقیقات اساتید توضیحاتی را ارائه کردند.