دومین دوره اعطای پژوهانه فولاد مبارکه در دانشگاه تهران

۰۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۲ کد : ۴۱۷۸۱ اخبار و اطلاعیه ها نیازهای فناورانه

پیرو قرارداد دانشگاه تهران و شرکت فولاد مبارکه اصفهان، فراخوان دومین دوره اعطای پژوهانه فولاد مبارکه به پایان نامه / ‏‬ رساله های تحصیلات تکمیلی و ثبت نام جهت اعطای پژوهانه آغاز شد

متن خبر:

با توجه به قرارداد دانشگاه تهران و شرکت فولاد مبارکه اصفهان مبنی بر حمایت در قالب اعطای پژوهانه به پایان نامه / ‏‬ رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در راستای زنجیر ارزش فولاد مبارکه اصفهان تعریف شده باشد، دومین دوره اعطای پژوهانه به این دسته از پایان نامه / ‏‬ رساله‌های تحصیلات تکمیلی آغاز گردید.

دانشجویان تحصیلات تکمیلی متقاضی دانشگاه فرصت دارند تا ۱۲ خرداد پروپوزال (طرح) پیشنهادی خود را در سامانه پژوهانه فولاد به نشانی rim.mstid.com ثبت نمایند.