اولین دوره مسابقات جام بهره‌وری (به جام)

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۱ کد : ۴۱۱۳۰ اخبار و اطلاعیه ها

در راستای تحقق مطالبات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) پیرامون ارتباط موثر جامعه نخبگانی و دستگاه‌های اجرایی کشور در راستای ارتقای بهره‌وری و پیشرفت پایدار ایران اسلامی، سازمان ملی بهره‌وری ایران با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و انجمن مهندسی صنایع ایران با هدف افزایش انگیزه و آگاهی دانشجویان و اعضای هیأت علمی و ترویج فرهنگ سازی در حوزه بهره‌وری برگزاری مسابقات جام بهره‌وری (به جام) را در سه محور (بازی بهره‌وری در زنجیره تأمین)، (مدلسازی بهر‌وری با پویای شناسی سیستم‌ها)و (طراحی محتوای چند رسانه‌ای با موضوع بهره‌وری) در دستور کار خود قرار داده است. اولین دوره این مسابقات در اردیبهشت ماه سال جاری آغاز شده و اعلام نتایج و اعطای جوایز آن همزمان با نوزدهمین کنفرانس بین المللی صنایع در تاریخ 1403/02/26 و 1403/02/27 انجام خواهد شد. پوستر و اطلاعات بیشتر به شرح زیر می‌باشد.