چالش هفته نظام ایده ها و نیازها (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳)

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۶ کد : ۴۱۰۲۳ اخبار و اطلاعیه ها

به منظور کمک به کاربردی نمودن دانش، تحقیقات و پارسا (پایان نامه و رساله) های دانشگاهی، پایش و پردازش نیازهای کشور، تعداد 13 نیاز مربوط به بانک کشاورزی ایران،اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران _ مادر تخصصی، شرکت پالایش گاز فجر جم، پارک علم و فناوری خراسان شمالی، شرکت ملی حفاری ایران، شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب در سامانه نظام ایده ها و نیازها که در تاریخ 1403/02/10 به عنوان چالش هفته انتخاب شده است، ثبت گردیده است. این نیازها جهت دریافت راهکار در حوزه های علوم پایه و  فنی و مهندسی  می باشد. جهت اطلاعات بیشتر به فایل پیوست مراجعه نمایید.

عناوین چالش های هفته