فنتز صنایع غذایی
برنامه فنتز با هدف فرهنگسازی و هدایت دستاوردهای پایاننامههای دانشجویی در مسیر زنجیره ارزش، از پایاننامههای مرتبط با فناوریهای راهبردی و اولویتدار حیطه صنایع غذایی (فنتز صنایع غذایی) و با خروجیهای قابل ثبت در مراجع بینالمللی و معتبر، به عنوان یک رویداد حمایتی برگزار خواهد شد. چشمانداز این مسیر، حمایت از ثبت اختراعات و کمک به فرآیند توسعه فناوری، ترویج و تجاریسازی پایاننامههای حیطه فناوریهای صنایع غذایی است.
این فراخوان توسط مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و با حمایت سازمان جهاد دانشگاهی استان خراسان رضوی و به منظور حمایت از ایدهها و طرحهای این حوزه در قالب حفاظت از داراییهای فکری، توسعه فناوری و خدمات استقرار در آزمایشگاههای ساخت سریع از قبیل فضای کار اشتراکی، خدمات آزمایشگاهی و پایلوت، شبکهسازی و برگزاری دورهها و منتورینگ تخصصی برگزار میگردد.
کانون مدیریت داراییهای فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان مجری اصلی این رویداد است و برنامه به نحوی طراحی شده است که پایاننامههای مستعد و دارای قابلیت فناورانه، با حمایت معاونت مورد حمایت صددرصدی برای ثبت از مسیر بین المللی PCT و اداره ثبت اختراعات آمریکا قرار خواهد گرفت.
تمامی فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد، دکتری حرفهای، دانشجویان دکتری که از پروپزال خود دفاع کردهاند و موضوع پایاننامه آنها در حیطههای فناورانه علوم و صنایع غذایی است و همچنین محققین پسا دکتری میتوانند در این برنامه با حفظ شرایط و عدم انتشار نتایج دستاوردها در هر قالبی شرکت نمایند (اطلاعات بیشتر و پرسشهای متداول).
برای شرکت در فراخوان، متقاضیان میتوانند " فرم ثبتنام " را از طریق پست الکترونیک به نشانی ipmc.service@isti.ir ارسال نمایند.
ضمناً جهت پیگیریهای بعدی مرکز مالکیت فکری دانشگاه، یک نسخه از فرم فربوط را به ایمیل مرکز به آدرس UTIP@ut.ac.ir ارسال فرمائید.
محورهای فراخوان:
- مواد اولیه صنعت غذا
- فراوردههای غذایی سنتی و بومی
- ضایعات کشاورزی و صنایع تبدیلی
- فرمولاسیون و فرآیندهای تولید در صنایع غذایی
- کاربرد هوش مصنوعی در صنایع غذایی
نظر شما :