پل نوآوری- دیجی نکست

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۰ کد : ۴۰۳۶۷ رویدادها و فراخوان های پژوهشی

ارتباط بین صنعت و دانشگاه‌ها یکی از موضوعات مهم و تاثیرگذار روی وضعیت اقتصادی و رشد جامعه است، دیجی‌نکست به عنوان بازوی نوآوری و سرمایه‌گذاری گروه دیجی‌کالا وظیفه خود دانسته با برگزاری رویداد پل نوآوری به حفظ و ‌استحکام این ارتباط بپردازد.

در این رویداد سه ساعته که با همکاری اداره کل سیاستگذاری فناوری و نوآوری دانشگاه تهران در روز دوشنبه ۲۱ اسفندماه ساعت ۱۲ تا ۱۵ برگزار می‌شود، مدیران دیجی‌کالا و فعالان اکوسیستم استارتاپی به چالش‌های فعلی صنعت تجارت الکترونیک و بحث درباره راه حل‌های فناورانه برای آنها می‌پردازند. مشتاق شنیدن ایده‌های شما برای حل چالش‌های دیجی کالا و مسایل واقعی صنعت هستیم.

مزایای حضور در رویداد:
امکان حضور در کمپ استارتاپی دیجی‌نکست
استفاده از جلسات منتورشیپ
برقراری ارتباط با اعضای فعال اکوسیستم استارتاپی ایران
عضویت در شبکه استعدادهای دیجی‌نکست در ایران
برای ثبت‌نام و اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.

در ضمن حضور در این رویداد برای تمام علاقه‌مندان آزاد و رایگان است.