چالش هفته نظام ایده ها و نیازها (۲۸ بهمن ۱۴۰۲)

۲۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۳ کد : ۳۹۹۶۷ اخبار و اطلاعیه ها نیازهای فناورانه

به منظور کمک به کاربردی نمودن دانش، تحقیقات و پارسا (پایان نامه و رساله) های دانشگاهی، پایش و پردازش نیازهای کشور، تعداد 7 نیاز مربوط به شرکت سهامی آب منطقه ای استان چهارمحال و بختیاری، شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور، موسسه تحقیق و توسعه دانشمند، شرکت گاز استان کردستان و شرکت سهامی تهیه و تولید مواد مواد معدنی ایران در سامانه نظام ایده ها و نیازها که در تاریخ 1402/11/28 به عنوان چالش هفته انتخاب شده است، ثبت گردیده است. این نیازها جهت دریافت راهکار در حوزه های علوم پایه و  فنی و مهندسی  می باشد. جهت اطلاعات بیشتر به فایل پیوست مراجعه نمایید.

عناوین چالش های هفته