فراخوان جامع «کلان‌طرح‌های توسعه فناوری» در حوزه زیست‌فناوری

۱۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۵ کد : ۳۹۷۲۵ رویدادها و فراخوان های پژوهشی
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی، با همراهی ستاد ویژه توسعه زیست‌فناوری در بهمن و اسفند ۱۴۰۲، از ایده‌های فناورانه تا سقف ۱۵ میلیارد ریال حمایت می‌کنند.

به منظور کمک به توسعه فناوری‌های زیستی و بهره‌برداری از نتایج آن، از تمامی ایده‌های حوزه زیست‌فناوری‌ بالاخص حوزه‌های زیر استقبال می‌شود:

• بیوتکنولوژی دارویی
  • بیوتکنولوژی کشاورزی
  • بیوتکنولوژی صنعتی
  • زیست‌مواد
  • محیط زیست
  • زیست‌شناسی دریا
  • صنایع غذایی
  •  سایر حوزه‌های زیست فناوری.

به منظور ثبت طرح خود ابتدا باید در سایت نوآفرین ثبت‌نام نموده و سپس فرم ثبت ایده را در همین سایت تکمیل نمایید.

ثبت نام در سایت نوآفرین

شروط لازم جهت شرکت در فراخوان:

• طرح توسعه ای و یا دارای نوآوری چشمگیر باشد. به طور خاص، طرح باید مستلزم توسعه فناوری باشد.
  • طرح مسیر شفافی را با درگیرکردن بازیگران اصلی، برای خلق ارزش، ارائه کرده باشد.
  • فناوری مورد استفاده یا ارائه شده، در مقایسه با فناوری­‌های فعلی دنیا،‌ آینده روشنی داشته باشد.
  • تیم پژوهشی ارائه­‌دهنده طرح، مطلوبیت و تخصص لازم را برای اجرا و به ثمر رساندن طرح داشته باشند.

شروط صندوق نوآوری و شکوفایی:

جهت مشاهده شرایط صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست ‎جمهوری به منظور حمایت از طرح‌های فناورانه، به لینک زیر مراجعه فرمایید.

شرایط صندوق نوآوری و شکوفایی

مهلت ارسال طرح: