نیازهای فناورانه شرکت نفت ستاره خلیج فارس

۱۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۱ کد : ۳۹۵۷۸ اخبار و اطلاعیه ها نیازهای فناورانه

شرکت نفت ستاره خلیج فارس به عنوان بزرگترین تامین کننده سبد سوخت کشور، از ابتدای سال ۱۴۰۱ با نگاهی خلاقانه، اقدام به تدوین کتابچه نیازهای فناورانه با محتوای نیازمندی های واحدهای عملیاتی خود نمود تا از این طریق، نقش تقاضا محوری خود در ارتباط دو سویه بین صنعت و مراکز علمی، پژوهشی، فناورانه را ایفا کند که با توجه به نتایج مثبت اقدام فوق، کتابچه مذکور در سال ۱۴۰۲ بروزرسانی گردید. از طرفی دانشگاه همواره محل تولید علم و دستیابی به فناوری های نو بوده که میتواند به عنوان مرجعی توانمند، پاسخگوی بسیاری از نیازهای صنعت باشد. لذا به منظور تسهیل و تسریع در برقراری ارتباط و بهره وری حداکثری از ظرفیت اساتید و دانشجویان محترم، لیست عناوین نیازمندی ها به همراه  کتابچه مذکور در پیوست ارسال شده است.

پیوست 1

پیوست 2