۳۰ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۲ کد : ۳۹۳۶۹ اخبار و اطلاعیه ها
برای حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی امضا شد: تفاهم‌نامه دوجانبه اداره‌کل سیاستگذاری فناوری و نوآوری و پژوهشکده فناوری‌های همگرا تفاهم‌نامه دوجانبه مابین پژوهشکده فناوری‌های همگرا و اداره‌کل سیاستگذاری فناوری و نوآوری دانشگاه تهران برای حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی امضاء شد.

به گزارش واحد اطلاع‌رسانی و روابط عمومی پژوهشکده فناوری‌های همگرا، احسان چیت‌ساز، مدیرکل سیاستگذاری فناوری و نوآوری دانشگاه تهران و هادی بهرامی احسان، رئیس پژوهشکده فناوری‌های همگرا، این تفاهم‌نامه را به امضا رساندند.

گفتنی است، این تفاهم‌نامه در راستای اجرای حمایت از پایانان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه تهران و کمک به توسعه فناوری و نوآوری و حمایت از نخبگان دانشگاهی و پرورش ایده‌های خلاق با ارزش افزوده بالا، از طریق ارائه خدمات و همکاری متقابل بین پژوهشکده فناوری‌های همگرا و اداره‌کل سیاستگذاری فناوری و نوآوری دانشگاه تهران منعقد شد.

بر اساس این تفاهم‌نامه همکاری در حوزه فناوری و نوآوری در موارد زیر انجام خواهد شد:

1. انجام فرآیند داوری پایان‌نامه / رساله‌هایی که درخواست دریافت پژوهانه پارسا فناوری دارند توسط پژوهشکده؛
  2. اختصاص فضای مناسب برای فعالیت‌های علمی/ آزمایشگاهی تیم‌های استارت‌آپی دانشجویی توسط پژوهشکده؛
  3. همکاری و مشارکت در اجرای پروژه‌های فناوری و نوآوری در چارچوب توسعه ایده تا بازار؛
  4. راه‌اندازی دپارتمان بیزینس کوچینگ برای پیشبرد طرح‌های پژوهشی؛
  5. برگزاری دوره‌های آموزشی ایده تا محصول فناور؛
  6. فرهنگ‌سازی فناوری با ایجاد مشوق‌ها و برگزاری مسابقات؛
  7. برگزاری رویدادهای فناورانه بین‌رشته‌ای برای اعضای هیأت علمی و دانشجویان.

( ۱ )