فراخوان پروژه تحقیقاتی مشترک وگرنت های بین المللی معاونت علمی

۲۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۲ کد : ۳۹۲۳۶ رویدادها و فراخوان های پژوهشی

مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در حاشیه برگزاری نهمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری و پنجمین آیین اعطای جایزه مصطفی (ص) که مهر ماه سال جاری در اصفهان برگزار شد با هدف تعامل بیشتر و تقویت همکاری بین دانشمندان و فعالین علم فناوری و نوآوری تثبیت مشارکت‌های بین موسسات ایرانی و سازمان‌های تاثیرگذار جهان و کمک به پیشرفت علم و فناوری در کشورهای مشارکت کننده ۷ کمک هزینه برای پروژه‌های تحقیقاتی مشترک در بین محققان ایرانی و سایر کشورها در نظر گرفته است. علاقمندان می‌توانند به منظور آشنایی با موضوعات گرنت ها به فایل پیوست مراجعه نمایند.

پیوست