حمایت سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور از عناوین پایان نامه ها

۲۷ آبان ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۰ کد : ۳۷۹۴۲ اخبار و اطلاعیه ها

سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور متولی ساخت فضاهای آموزشی و پرورشی استاندارد، مقاوم و متناسب با نیازهای جسمی و روحی دانش آموزان با بهره گیری از نتایج کاربردهای علمی و فنی روز در سطح کشور می باشد. در این راستا به منظور ایجاد بسترهای مناسب برای تعامل این سازمان اجرایی با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی و تشویق دانشجویان به انتخاب پایان نامه های خود باعنوان فضاهای آموزشی، در رشته های فنی و مهندسی و سایر گرایش های مرتبط باحوزه فعالیت این سازمان در دستور کار قرار دارد. لذا، عناوین پژوهشی مورد نیاز این سازمان جهت انتخاب پایان نامه های دانشجویی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به پیوست ارسال شده است.

پیوست