اطلاعیه وزارت عتف درخصوص پایان نامه ها و رساله های برگزیده در راستای مهار تورم و رشد تولید

۲۷ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۹ کد : ۳۵۷۷۶ اخبار و اطلاعیه ها
بخشنامه ارسالی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

به استحضار می رساند در راستای شعار سال 1402، مبنی بر مهار تورم، رشد تولید و ضرورت مشارکت دانشگاه ها و اعضای هیات علمی در این حوزه، برنامه ریزی جهت شناسایی و تقدیر از " پایان نامه ها و رساله های برگزیده در راستای مهار تورم و رشد تولید" توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صورت گرفته است.

از معاونین محترم پژوهشی دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و موسسات آموزش عالی خواهشمند است مطابق شیوه نامه پیوست، بررسی های لازم صورت گرفته و پایان نامه ها و رساله های برتر مرتبط در قالب فرمت ارسال شده، حداکثر تا تاریخ 13 دی ماه 1402 همراه با نامه تاییدیه معاونت محترم پژوهشی به آدرس ایمیل زیر ارسال گردند : m_jamali@msrt.ir

همچنین اقای مهندس جمالی با شماره تماس 02182234680 جهت پاسخگویی و ارائه توضیحات تکمیلی معرفی می گردند.

دانلود فایل های پیوست :

پیوست 1