فراخوان رویداد «دوشنبه‌های استارت‌آپی + پیوند» در حوزه صنعت هسته‌ای

۱۸ تیر ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۲ کد : ۳۵۵۴۷ رویدادها و فراخوان های پژوهشی

صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، در راستای مأموریت خود مبنی بر تأمین مالی طرح‌های نوآورانه و نیز سرمایه‌گذاری جسورانه در استارت‌آپ‌ها و طرح‌های سرمایه‌پذیر را در قالب «هم‌سرمایه‌گذاری» با عاملین سرمایه‌گذاری و همچنین شتاب‏دهنده‌های دانش‌بنیان آغاز کرده است. به ‏همین منظور و با همکاری مرکز فناوری و نوآوری رسا در نظر دارد برنامه جامعی را که در برگیرنده رویداد دوشنبه‌های استارت‌آپی و رویداد پیوند باشد، برگزار نماید.
مرکز فناوری و نوآوری رسا به‌عنوان متولی تجاری‌سازی محصولات و خدمات فناورانه هسته‌ای کشور، وابسته به سازمان انرژی اتمی ایران با رسالت ایجاد و توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری صنعت هسته‌ای شروع به فعالیت کرده است. مأموریت مرکز فناوری و نوآوری رسا، تسهیل و تسریع فرآیند توسعه و تجاری‌سازی محصولات فناورانه در صنعت هسته‌ای با تمرکز بر کارکردهای زیر است:

o    تعامل با زیست‌بوم توسعه فناوری و نوآوری کشور و صنعت هسته‌ای؛
o    شتابدهی فرآیند توسعه فناوری و نوآوری در صنعت هسته‌ای؛
o    آموزش و توانمندسازی در توسعه فناوری و نوآوری در صنعت هسته‌ای؛
o    فرهنگ‌سازی و جریان‌سازی در زیست‌بوم فناوری و نوآوری صنعت هسته‌ای؛
o    شبکه‌سازی در زیست‌بوم فناوری و نوآوری؛
o    به‌هم‌رسانی و کمک به شکل‌گیری بازارهای فناوری در صنعت هسته‌ای؛
o    تأمین مالی فرآیند توسعه فناوری و نوآوری در صنعت هسته‌ای.

اطلاعات بیشتر