معرفی پایلوت های پژوهشکده فناوری های شیمیایی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۳ کد : ۳۴۱۰۱ اخبار و اطلاعیه ها

در راستای تحقق شعار امسال، یکی از اقدامات پژوهشکده فناوری های شیمیایی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، معرفی پایلوت های پیش تولید صنعتی و در اختیار قرار دادن آنها جهت حمایت از تولیدات دانش بنیان می باشد. در این خصوص پژوهشکده مذکور، پایلوت های متعددی دارد که برای تولید نمونه محصول و آزمایش های اولیه پیش از تولید صنعتی مناسب هستند. سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران آمادگی دارد در راستای حمایت از تولیدات دانش بنیان، پایلوت های مستقر در این سازمان را در اختیار محققین و شرکت های دانش بنیان کل کشور قرار دهد.

متن نامه سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران

کاتالوگ های حاوی مشخصات و نمونه کار انجام شده در پایلوت ها