فراخوان طرح پژوهشی اداره کل بهزیستی استان تهران

۰۴ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۰ کد : ۳۲۶۴۹ رویدادها و فراخوان های پژوهشی

بدینوسیله عنوان موضوع پژوهشی اداره کل بهزیستی استان تهران جهت دریافت پیشنهاد پژوهشی (پروپوزال) به اطلاع می رسد.

عنوان: تدوین و ارزیابی اثر بخشی برنامه جامع حمایت های روانی - اجتماعی بر کاهش مشکلات رفتاری کودکان کار در استان تهران

لازم به ذکر است بر اساس دستورالعمل اجرایی بند ه تبصره ۹ قانون بودجه ۱۴۰۱ صرفا دانشگاه ها، پارک های علم وفناوری، موسسات آموزشی دولتی یا غیر دولتی، موسسات پژوهشی و یا فناوری دارای مجوز از یکی از مراجع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا مجلس شورای اسلامی و همچنین شرکت های دارای تاییدیه دانش بنیان از مراجع مقرر در آیین نامه اجرایی قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری ها و اختراعات و جهاد دانشگاهی استان، می توانند طرح های پیشنهادی خود را ارسال نمایند و افراد و اساتید هیأت علمی دانشگاه ها و پژوهشگران مستقل اجازه ارسال پیشنهاد پژوهشی (پروپوزال ) را ندارند.

حداکثر زمان در یافت پیشنهاد پژوهشی (پروپوزال) ۱۶/۱۱/۱۴۰۱می باشد.

فرم پیشنهاد پژوهشی از سایت این اداره کل و همچنین از سامانه سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان تهران منوی اطلاعات پژوهشی به آدرس زیر قابل دریافت است:

پیشنهادهای پژوهشی خود را به آدرس رایانامه  fanavari@teh.behzisti.gov.ir  ارسال فرمایید.

جهت پاسخ به پرسش های احتمالی با شماره ۸۸۸۸۷۱۱۷ -۰۲۱ سرکار خانم دکتر لیلا چرم فروش جلالی تماس حاصل فرمایید.

متن نامه