آیین نامه گرنت فناوری و نوآوری دانشجویی بنیاد حامیان علم و فناوری ایران

۰۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۸ کد : ۳۲۶۳۳ اخبار و اطلاعیه ها

بنیاد حامیان علم و فناوری ایران در جهت تحقق اهداف مندرج در اساسنامه بنیاد و کمک به توسعه زیست بوم فناوری به ویژه با رویکرد کمک به حل مشکل آب، انرژی و محیط زیست کشور با حمایت خیرین از ایده های نوآورانه، فناورانه و کارآفرینانه دانشجویان صاحب ایده در حوزه های ذکر شده طبق دستورالعمل های پیوست حمایت می کند.

هدف از اعطای این گرنت، حمایت از دانشجویان صاحب ایده های ناب نوآورانه و فناورانه در حوزه های آب، انرژی و محیط زیست برای تبدیل ایده به یک محصول تجاری و راهاندازی یک کسب و کار منجر به تولید و کارآفرینی و کمک به افزایش اعتماد به نفس دانشجویان، افزایش اشتغال پذیری دانش آموختگان و کمک به رفع مشکلات کشور می باشد.

جزئیات بیشتر در فایل های پیوست:

آئین نامه تخصیص گرنت فناوری و نوآوری دانشجویی

پیوست دستورالعمل گرنت