مدیران فینوداد با بخشی از دستاوردهای فناورانه تیم های خلاق دانشجویی دانشگاه تهران آشنا شدند

۲۸ دی ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۰ کد : ۳۲۵۷۰ اخبار و اطلاعیه ها
در بازدید مدیران فینوداد (مرکز نوآوری بانک ملی) از تیم های خلاق و فناور دانشجویی دانشگاه تهران روز سه شنبه ۱۰ دی ماه ۱۴۰۱ در محل پژوهشکده فناوری‌های همگرای دانشگاه، بخشی از دستاوردهای فناورانه ایشان ارائه شد.

آقای سید امیرحسین شبیری مدیرعامل فینوداد و هیات همراه در جلسه ای با حضور آقای دکتر احسان چیت ساز مدیرکل سیاستگذاری فناوری و نوآوری دانشگاهو دکتر محمدرضا ابوالقاسمی مسئول پژوهشکده فناوری های همگرا ضمن بازدید از پژوهشکده، با استارت آپ های دانشجویی آشنا شدند. تیم های فناور معرفی شده در این بازدید متشکل از دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه است که بر روی ایده های خلاق و فناورانه فعالیت دارند و برخی از آنها به ثبت شرکت و بهره برداری اولیه رسیده اند.

( ۱ )