برگزاری اولین کارگاه روش ارائه موثر (Good Pitch Deck)

۲۶ دی ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۲ کد : ۳۲۵۶۹ اخبار و اطلاعیه ها

اولین کارگاه روش ارائه موثر (Good Pitch Deck) دی ماه سال ۱۴۰۱ توسط اداره کل سیاستگذاری فناوری و نوآوری دانشگاه تهران برای آماده سازی ارائه به سرمایه گذار برگزار شد.

تعدادی از تیم های فناور و خلاق دانشجویی با هدف ایجاد کسب و کار فناورانه ( Start-up ) در کارگاه روش ارائه موثر که در روزهای ۳، ۱۰ و ۱۹ دی ماه ۱۴۰۱ و در ۸ ساعت (۴ ساعت تئوری و ۴ ساعت ارائه عملی تیم ها) در محل پژوهشکده فناوری‌های همگرای دانشگاه تهران برگزار شد، حضور یافتند. این کارگاه به منظور آماده سازی استارت آپ ها برای ارائه ایده ها و کسب و کارهای نوپا به سرمایه گذاران و جذب سرمایه برنامه ریزی و اجرا شد. برای پشتیبانی و حمایت از تیم ها، آموزش های این کارگاه به صورت منتورینگ ادامه خواهد یافت.