رویداد علمی و صنعتی طراحی و ساخت ماهواره مکعبی دانشجویی

۱۵ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۲ کد : ۳۱۹۹۸ رویدادها و فراخوان های پژوهشی

شرکت توسعه سامانه های فضایی سحاب که دارای سابقه برگزاری رویدادهای رقابتی در حوزه فناوری های فضایی است، با هدف زمینه سازی برای شکل گیری تیم های استارت آپی و تشکیل شرکت های دانش بنیان در حوزۀ فضایی، رویداد علمی و صنعتی طراحی و ساخت ماهوارۀ مکعبی دانشجویی (Cubest) را در قالب یک چالش فناورانه و تخصصی فضایی به همراه آموزش عملی تخصصی و کار تیمی، طراحی کرده است که این رویداد رقابتی، در قالب طرح شهید بابایی بنیاد ملی نخبگان پذیرفته شده و مورد حمایت بنیاد قرار گرفته است.

علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، به وبگاه رویداد به نشانی  www.Cubest.ir  مراجعه نمایند.

نامه بنیاد ملی نخبگان در خصوص رویداد علمی و صنعتی طراحی و ساخت ماهواره مکعبی دانشجویی