سومین فراخوان طرح پژوهانه همراه - گرنت طرح‌ها و پایان نامه‌ها

۲۳ آبان ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۷ کد : ۳۱۹۹۲ رویدادها و فراخوان های پژوهشی
مرکز تحقیق و توسع همراه اول با هدف پژوهش و نوآوری، تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه اقدام به حمایت از پایان‌نامه و طرح ها مطابق با مسئله‌های پژوهشی همراه اول در قالب اعطای گرنت نموده است.

"اعطای گرنت به طرح‌ها و پایان‌نامه‌های دانشگاهی"

مرکز تحقیق و توسع همراه اول با هدف پژوهش و نوآوری، تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه اقدام به حمایت از پایان‌نامه و طرح ها مطابق با مسئله‌های پژوهشی همراه اول در قالب اعطای گرنت نموده است.

در این دوره از فراخوان حوزه‌های فناوری و محورهای اولویت‌دار همراه اول تعریف گردیده و طرح‌های منتخب در ۲ نوع پژوهشی و کاربردی مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

دانشجویان و پژوهشگران جهت آگاهی از محورهای اولویت‌دار، فرآیند شرکت در فراخوان و ثبت‌نام حداکثر تا تاریخ ۳۰ آبان به rd.mci.ir مراجعه کنند.

میزان حمایت مالی مرکز تحقیق و توسعه همراه اول:

• دانشجویان کارشناسی ارشد(طول دوره حمایت: ۱۲ ماه)

پژوهشی ۴۲.۰۰۰.۰۰۰ تومان
         کاربردی ۷۲.۰۰۰.۰۰۰ تومان

• دانشجویان دکتری(طول دوره حمایت: ۲۴ ماه)

پژوهشی ۱۴۴.۰۰۰.۰۰۰ تومان

کاربردی ۲۱۶.۰۰۰.۰۰۰ تومان

• پژوهشگران پسادکتری (طول دوره حمایت: ۱۲ ماه)

پژوهشی ۹۶.۰۰۰.۰۰۰ تومان
         کاربردی ۱۴۴.۰۰۰.۰۰۰ تومان

علاقه مندان می‌توانند سؤالات خود را از طریق @caroje_admin طرح نمایند.