کارگاه آموزشی مالکیت فکری - مهارت ۱ تا ۴

۰۹ مهر ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۴ کد : ۳۱۹۹۱ رویدادها و فراخوان های پژوهشی
مرکز مالکیت فکری اداره کل سیاست‌گذاری فناوری و نوآوری دانشگاه تهران، با همکاری «مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور» و هماهنگی «مرکز آموزش‌های حرفه‌ای مدیران و کارکنان دانشگاه تهران»، کارگاه آموزشی مهارت‌های ۱ تا ۴ مالکیت فکری را بصورت مجازی (غیرحضوری) برگزار می‌کند.
  • این کارگاه‌ها برای ۹ مهارت تعریف شده است که در این مرحله ۴ مهارت برنامه ریزی شده و مابقی مجدداً برنامه ریزی و اعلام خواهد شد.
  • از بین افرادی که مهارت‌های ۹ گانه را با موفقیت بگذرانند به عنوان ارزیاب اختراعات مرکز مالکیت فکری اداره کل سیاست‌گذاری فناوری و نوآوری دانشگاه دعوت به همکاری خواهد شد.
  • دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز می‌توانند در این کارگاه‌ها شرکت فرمایند.
  • باتوجه به ظرفیت محدود ثبت نام، برای متقاضیان مازاد بر ظرفیت دوره، مجدداً برنامه‌ریزی و اطلاع‌رسانی خواهد شد.
  • با موافقت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، نحوه برگزاری این کارگاه از حضوری به مجازی (غیرحضوری) تغییر یافت.

ثبت نام و اطلاعات بیشتر