حمایت مالی از ثبت اختراعات دانشگاه تهران

۱۵ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۸ کد : ۳۱۷۵۳ اخبار و اطلاعیه ها

به اطلاع کلیه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه می رساند مطابق مصوبات جدید هیات رئیسه دانشگاه و به منظور حمایت از ثبت اختراعات دانشگاه تهران، مرکز مالکیت فکری دانشگاه تا ۵۰ درصد هزینه‌های ارزیابی ثبت اختراعاتی که دانشگاه در آن دارای سهم مالکیت می‌باشد را پس از ارائه گواهی ثبت اختراع، در وجه نماینده مالکان پرداخت می‌نماید.

شایان ذکر است برای دریافت این حمایت و همچنین احتساب امتیاز ثبت اختراع برای ارتقا رتبه و تخصیص گرنت، تعیین درصد سهم مالکیت دانشگاه براساس آئین‌نامه دارایی‌های فکری دانشگاه ضروری است.

راهنمای ثبت سهم مالکیت دانشگاه به شرح ذیل تقدیم می‌شود.

1. در قسمت «اشخاص مرتبط» اظهارنامه، «ثبت شخص جدید» را انتخاب کرده و گزینه «افزودن شخص حقوقی- ایرانی» انتخاب شود.
  2. در قسمت «کد شناسایی»، کد شناسایی دانشگاه تهران (۱۶۳۱۶۰۰۵۹۸۴۷۳) را وارد کرده و گزینه بازخوانی اطلاعات انتخاب شود (در این مرحله، کلیه اطلاعات دانشگاه برای شما نمایش داده می‌شود).
  3. گزینه «مالک» را تیک بزنید و درصد مالکیت دانشگاه را مطابق آئین نامه مربوط، وارد نمائید.
  4. در قسمت «نوع شرکت / سازمان» گزینه «دانشگاه» را انتخاب نمائید.
  5. در نهایت برای ثبت اطلاعات، گزینه «افزودن» را انتخاب کنید.
  6. تأیید اظهارنامه توسط مرکز مالکیت فکری دانشگاه انجام خواهد شد (نیاز به مراجعه حضوری ندارد).

ضمناً درصورت اقدام به تجاری سازی اختراعات، موضوع با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه مورد حمایت قرار خواهد گرفت.

برای کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی ثبت اظهارنامه ثبت اختراع با مرکز مالکیت فکری تماس حاصل فرمائید.

( ۱ )