اعطای گرنت به طرح‌ها و پایان‌نامه‌های دانشگاهی

۲۵ آبان ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۶ کد : ۳۱۴۴۴ اخبار و اطلاعیه ها
به اطلاع کلیه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه می رساند سومین فراخوان طرح پژوهانه همراه با شرایط ذیل در حال انجام است. خواهشمند است در صورت تمایل در اسرع وقت اقدام فرمایید. اعضای هیات علمی که تمایل به استفاده از این گرنت را دارند می توانند به سامانه rd.mci.ir مراجعه نمایند.

مرکز تحقیق و توسع همراه اول با هدف پژوهش و نوآوری، تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه اقدام به حمایت از پایان‌نامه و طرح ها مطابق با مسئله‌های پژوهشی همراه اول در قالب اعطای گرنت نموده است.

در این دوره از فراخوان حوزه‌های فناوری و محورهای اولویت‌دار همراه اول تعریف گردیده و طرح‌های منتخب در ۲ نوع پژوهشی و کاربردی مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

دانشجویان و پژوهشگران جهت آگاهی از محورهای اولویت‌دار، فرآیند شرکت در فراخوان و ثبت‌نام حداکثر تا تاریخ ۳۰ آبان به rd.mci.ir مراجعه کنند.

میزان حمایت مالی مرکز تحقیق و توسعه همراه اول:

• دانشجویان کارشناسی ارشد(طول دوره حمایت: ۱۲ ماه)

پژوهشی ۴۲.۰۰۰.۰۰۰ تومان
         کاربردی ۷۲.۰۰۰.۰۰۰ تومان

• دانشجویان دکتری(طول دوره حمایت: ۲۴ ماه)

پژوهشی ۱۴۴.۰۰۰.۰۰۰ تومان

کاربردی ۲۱۶.۰۰۰.۰۰۰ تومان

• پژوهشگران پسادکتری (طول دوره حمایت: ۱۲ ماه)

پژوهشی ۹۶.۰۰۰.۰۰۰ تومان
         کاربردی ۱۴۴.۰۰۰.۰۰۰ تومان

علاقه مندان می‌توانند سؤالات خود را از طریق @caroje_admin طرح نمایند.